Patrick (DJ Pat)

Patrick (DJ Pat)

DJ Pat

Hey! Klaar om te feesten?

Hallo, ik ben Patrick, a.k.a. DJ Pat, en ik ben één van de mede-oprichters van ‘t Is feest! vzw.
Door mijn passie voor muziek, van jongs af aan al, heeft me uiteindelijk in de rol van DJ doen belanden.

Liefde voor muziek!

Mijn liefde voor muziek begon al in mijn jeugd, toen ik cassettebandjes opnam van de radio en op zoek ging naar nieuwe muziekbronnen in de bibliotheek, bij vrienden en familie.
Ik nam mijn favoriete nummers ook op van vinylplaten naar cassettebandjes en later naar CD’s.

Digitale Revolutie!

In 1992 maakte ik kennis met de opkomst van de eerste MP3’s en het internet, en begon ik mijn eigen MP3 verzameling aan te leggen.
Ik ontdekte de vroege MP3-programma’s zoals Atomix, Winamp en Mediamonkey, waardoor ik steeds dieper in de muziekwereld dook.

Van muziekverzamelaar tot DJ!

Al snel maakte ik de overstap naar DJ-software, zoals Rekordbox en Virtual DJ, en begon ik mijn passie voor muziek te combineren met DJ’en.
Hier en daar werd ik gevraagd om op feestjes op te treden, en met de oprichting van ‘t Is feest! vzw werd dit een regelmatig terugkerend aspect van mijn leven.

Mijn rol binnen 't Is feest! vzw!

Naast het DJ’en, draag ik bij aan ‘t Is feest! vzw door de website te onderhouden en illustraties en flyers te ontwerpen.
Ook neem ik de verantwoordelijkheid voor de boekhouding en financiën op me. 

Mijn leven buiten de muziek!

In mijn dagelijks leven ben ik de trotse vader van Loukje & Sem, en de echtgenoot van Tina.
Buiten mijn passie voor muziek, werk ik in de IT-sector.

Andere passies!

Wanneer ik geen muziek draai of aan mijn DJ-set werk, vind je me vaak met mijn smartphone in de hand om mooie momenten vast te leggen.
Mijn dag is niet compleet zonder naar muziek te luisteren, of het nu voor plezier is of om een perfecte playlist samen te stellen voor mijn volgende evenement.

Tot slot!

Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn muzikale reis, en ik kijk ernaar uit om van jou te horen en om je te laten dansen & feesten op het volgende evenement!

Home » Patrick (DJ Pat)
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo 👋 kunnen we u helpen?